Advertentie plaatsen

Start Woonboten Woonboten | Zonder Ligplaats

varend woonarkje met drijvende tuin en sloep

Samenvatting
  • € 18.000,00
  • Gebruikt  
  • 27 
  • 1950 
Omschrijving

Wegens ernstige pech in mijn privé leven moet ik afstand doen van mijn Amsterdams paradijs. Het paradijs is een varend woonarkje, een drijvende tuin met ruim vruchtgevende bomen en stuiken, een prachtige aluminium sloep en een klein bijbootje (om er te komen).

Het arkje is in uitstekende staat met een goed en degelijk werkende oerdegelijke Hanomag moter(gloeispiralen moeten worden nagekeken) Het arkje is twee jaar geleden nog helemaal gedubbeld en helemaal betrouwbaar. De boot zit goed in de verf maar mag er best een keer uit, zoals bij iedere boot.
De binnenkant is uitstekend, in de stuurhut een klein keukentje en een wc (zou ik even vervangen voor een chemische toilet ook i.v.m. nieuwe milieuregels).  De motor zit onder de stuurhut en is makkelijk toegankelijk. In het woongedeelte is een gezellige houtkachel en er is een dieselkachel aanwezig(niet aangesloten) Ook is er een aggregaat en een goede omvormer met accu. Accu’s laden gaat via een 100 watt zonnepaneel op het dak. Voor en achterin is er ruimte voor berging en met name achterin is er ruimte voor een eventuele slaapkamer. Op het voor en achterdek(met bankje) is het echt heerlijk toeven.  Er zijn verder allerlei dingen zoals keukenspullen, parasols, een zitzak, stoel enz. Je betaald ongeveer 600,- aan liggeld per jaar, maar het is een varend schip en de ligplaats is niet vast.

De aluminium sloep 5 meter en is in uitstekend staat.  Momenteel ligt hij boven op de ark voor de winter, er is een 2 takt buitenboordmotor aanwezig maar die heeft aandacht nodig.

Dan is er de drijvende tuin. Die is inmiddels 8 jaar oud en geeft ruim vruchten. appels, peren en verschillende soorten bessen. De tuin heeft weinig onderhoud nodig alleen wat aarde bijvullen en wat snoeiwerk. Dit is een van de unieke tuinen van Nederland!!!!

Ik wil het geheel aanbieden! Het is dus niet mogelijk de objecten afzonderlijk te kopen!

 

Dit is een tekst advertentie
Dit is een tekst advertentie Als boten dealer hier adverteren? Neem dan contact op via ons contactformulier. Neem contact op
Opvallen met uw bedrijf?
Opvallen met uw bedrijf? U kunt op deze plek adverteren. Interesse? Neem dan contact op via ons contactformulier. Contactformulier
dinie besems
dinie besems
  • Actief sinds: 12, Mar, 2019
  • Toon nummer
Amsterdam, NH
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord