Advertentie plaatsen

Start Woonboten Woonboten | Met Ligplaats

Woonboot te Lisse

Samenvatting
  • € 242.500,00
  • Gebruikt  
  • 45 
  • 1960 
Omschrijving

Deze goed onderhouden, gerenoveerde ark ligt op een kwartiertje rijden van Schiphol, aan de Leidsevaart in Lisse. 

De ark uit 1960 is slim gerenoveerd, met veel aandacht voor detail en comfort. Met een weldaad aan buitenruimte is het hier heerlijk wonen. In de zomer vindt het leven aan deze ligplaats vooral buiten plaats, met de overdekte buitenkeuken en vele terrasjes rond de ark en aan het water. 

De woonkamer met ruime open keuken straalt warmte en gezelligheid uit, met vrij zicht over en water en de weilanden. De keuken is functioneel ingericht, met afzuigkap, rvs 4-pits gaststel en onderliggende oven. Alle overige apparatuur is netjes ingebouwd in de hoekkeuken. 

De slaapkamer is praktisch, met veel bergruimte. De andere kamer kan ingericht worden als kinder- of logeerkamer en/of kantoor. 

Ook de sanitaire ruimte is handig ingedeeld en biedt plaats aan bad/douche, wastafel met onderkasten, toilet en wasmachine en -droger. 

De ark ligt aan de landzijde beschut, met buitenkeuken, twee schuurtjes en ruime steiger. Aan de kopse kant ligt een groot drijvend steiger met vrij uitzicht. Aan de waterzijde is nog een omloop. 

De woonark is recent in zijn geheel geschilderd 2018. 

Ben je alleen of met z’n tweetjes? Dit is een buitenkansje. Neem snel contact op voor een rondleiding. awn makelaars

 

Uw watersport bedrijf hier?
Uw watersport bedrijf hier? Meer klanten bereiken? Neem dan contact op via ons contactformulier. Neem contact op
Opvallen met uw bedrijf?
Opvallen met uw bedrijf? U kunt op deze plek adverteren. Interesse? Neem dan contact op via ons contactformulier. Contactformulier
Petra Van Der Zwart
Petra  Van Der Zwart
  • Actief sinds: 20, Dec, 2018
  • Toon nummer
Lisse, ZH
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord