Advertentie plaatsen

Start Motorboten Grachtenbootjes

schippers vlet, sloep

Samenvatting
 • € 6.000,00
 • Refurbished  
 • vlet 
 • schippervlet 
 • 1950 
 • 4.5 
 • Staal 
 • 10pk Vetus M2.05 
 • Diesel 
Omschrijving

Te koop: Gerestaureerde schippers vlet
Lengte: 4,50m
Breedte: 1,70m
Diepgang: 70cm
Hoogte: 70cm
Motor 10pk Vetus M2.05

Geheel gerestaureerde schippersvlet.

De vlet vaart prachtig en heeft zeer goede manoeuvreer eigenschappen, waardoor het een uitstekende grachtenboot is. De kuip is verrassen ruim, waardoor er 4 personen comfortabel kunnen zitten. Het is tevens een krachtige boot, die zeker ook gebruikt kan worden als sleper.

Het staalwerk is gestraald en in 2 lagen epoxy primer gezet. De rotte stukken zijn uitgeslepen en er opnieuw ingelast, geen dubbelingen.
Boven de waterlijn drie lagen 2 componenten hardtop verf aangebracht, het onderwaterschip is behandeld met 3 lagen epoxy coating. De binnenkant geheel roestvrij gemaakt en behandeld met 2 lagen Tenco topcoat.

De Mitsubishi Vetus motor, M2.05, heeft een uitgebreide beurt gehad. V-snaar, waaier van de waterpomp, keerring voor waterpomp, slangen, oliefilter en koperen ringen zijn vervangen.
Tevens is de motor opnieuw gespoten in de originele Vetus kleuren. Alle uitlaat-, brandstof- en koelwater slangen zijn vernieuwd. De stuurinrichting is een Vetus hydropomp met dubbelwerkende cilinder.

Er is een nieuwe kabelaring geplaatst, gemaakt uit UV-bestendig materiaal. Verder is er een tankmeter en een 12V stekker aansluiting geïnstalleerd. Al het ijzerwerk is vervangen voor messing of RVS. Er zijn twee bergruimtes, waarvan de achterbank af te sluiten is met een slot. Bij de vlet zit een dektent.

Opvallen met uw bedrijf?
Opvallen met uw bedrijf? U kunt op deze plek adverteren. Interesse? Neem dan contact op via ons contactformulier. Contactformulier
Dit is een tekst advertentie
Dit is een tekst advertentie Als boten dealer hier adverteren? Neem dan contact op via ons contactformulier. Neem contact op
Vergelijkbare advertenties
Vaarklare Beenhakker sloep 6.2m - Yamaha 9.9pk BBM 8-10pers
€ 5.500,00
Vaarklare Beenhakker sloep 6.2m - Yamaha 9.9pk BBM 8-10pers

In goede staat verkerende en zeer complete originele Beenhakker vlet / sloep van 6.2m lang en 1.8m breed van dik staal. De boot komt met een in goede staat verkerende Yamaha 9.9pk 4takt langstaartmotor. De boot is elektrisch gestart en ...

Amsterdam, NH
D Brandenburg
D Brandenburg
 • Actief sinds: 03, Apr, 2019
Leeuwarden, FR
Biedingen
 • Er zijn nog geen biedingen
Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord